اخبار فرش ۴ اسفند ۱۳۹۸

بهرام سرمست استاندار قم درگفت و گو با خبرنگار ایرنا:

شرکت سهامی فرش ایران بخش فعال در فرش قم

بهرام سرمست روز یکشنبه ۴ اسفند ۱۳۹۸ درگفت و گو با ایرنا گفت: اتحادیه صادرکنندگان فرش دستباف قم و شرکت سهامی فرش ایران، شعبه قم با ۵۰۰ خانوار قالیباف تحت پوشش از مهمترین بخش‌های فعال در حوزه فرش دستباف قم هستند.

به گزارش روابط عمومی شرکت سهامی فرش ایران به نقل از ایرنا استاندار قم با بیان اینکه قم ظرفیت ویژه‌ای درصادرات فرش دستباف دارد، گفت: حمایت از صنعت فرش ابریشم می‌تواند جان تازه‌ای به صادرات کشور داده و سبب ارزآوری شود.

بهرام سرمست صنعت فرش دستباف قم را یکی از جلوه‌های مهم صادراتی استان قم دانست و افزود: قم در زمینه تولید فرش دستباف ابریشم دارای یک برند منحصر فرد جهانی است.

وی اظهار داشت:‌ برای حل مشکلات فعالان فرش دستباف درطول یک سال گذشته اقدامات قابل توجهی در این استان انجام گرفته و مهمترین آن بهبود فضای تامین مواد اولیه است. قم مهمترین مرکز تولید فرش دستباف تمام ابریشم کشور است و بیش از ۹۰ درصد فرش دستباف تولید شده در این استان به کشورهای مختلف صادر می‌شود.

سرمست با ارائه یک گزارش آماری همچنین گفت: ۲۷ هزار بافنده، ۳۵۰ واحد تولیدی، ۱۳۰ واحد فروش، ۱۰ کارگاه رنگرزی، ۴۰ کارگاه قالیشویی و ۳۱ کارگاه تعمیر و مرمت، تحت نظارت اتحادیه فرش دستباف قم فعالیت می کنند، همچنین انجمن هنرمندان طراح و نقاش فرش قم دارای ۲۰۰ عضو و اتحادیه تعاونی های تولید کننده فرش دستباف روستایی استان قم دارای ۵ هزار بافنده‌است.

وی افزود: اتحادیه صادرکنندگان فرش دستباف قم و شرکت سهامی فرش ایران، شعبه قم با ۵۰۰ خانوار قالیباف زیر پوشش از دیگر بخش‌های فعال در حوزه فرش دستباف قم است.

به گفته استاندار قم سالانه به طور میانگین ۴۰ هزار مترمربع فرش ابریشم دستباف در قم تولید و در سال حدود ۱۰ میلیون دلار فرش از استان صادر می‌شود.

سرمست همچنین با اشاره به سایر اقلام و کالاهای صادراتی استان قم گفت:‌ برای توسعه صادرات در قم جلسات کارگروه‌های مرتبط به صورت مستمر برگزار شده و سیاست‌های تعیین شده را به پیش می‌برند.

استاندار قم یادآور شد: از ابتدای امسال تا پایان آذرماه ۱۷۰ میلیون دلار کالا با ارزش وزنی ۲۰۰ هزار تن از قم صادر شده‌است که این آمار نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۰ درصد رشد داشته‌است. همچنین حجم سرمایه‌گذاری انجام‌شده برای واحدهای صنعتی و معدنی موجود استان قم ۴۸ هزار و ۸۵۱ میلیارد ریال است که با این حجم از سرمایه‌گذاری صورت گرفته در ۲ هزار و ۲۲۵ واحد صنعتی و صنایع معدنی استان قم برای ۵۶ هزار و ۱۵۳ نفر فرصت اشتغال ایجاد شده است.

قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، ثامن‌الائمه (ع) – قنوات – و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است.


گفتنی است شعبه قم شرکت سهامی فرش ایران در حال حاضر با بیش از ۳۰۰ دار قالیبافی، ۶۰۰ بافنده در ۱۱ ماه اول سال ۱۳۹۸ بیش از ۳۰۰ متر مربع فرش با کیفیت قم تولید داشته است که با توجه به ظرفیت‌های فرش تمام ابریشم قم این تولیدات در سال آتی با تنوع طرح و نقش و رنگ افزایش خواهد داشت.


کلمات کلیدی:

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *