جلسات حراج را به صورت زنده در اینستاگرام ببینید

حراج فرش

مانده تا سیزدهمین جلسه حراج سال ۱۴۰۳

۲۶ شهریور ۱۴۰۳ ساعت ۱۶ تا ۱۸

0روز0ساعت0دقیقه0ثانیه

زمان بندی تحویل فرش به انبار حراج

تحویل فرش‌ به انبار حراج هر روز از ساعت ۱۰ تا ۱۸ در محل دفتر مرکزی شرکت فرش ایران انجام می‌شود.


برای راهنمایی بیشتر می‌توانید با تلفن ۰۲۱۵۴۶۳۷ داخلی ۱۴۷ تماس بگیرید یا با شماره ۰۹۱۲۱۲۱۲۷۰۰ در پیام رسان واتساپ در ارتباط باشید.

آیین نامه اجرایی حراج

حراج فرش دستباف یک رویداد عرضه و فروش انواع دستبافته‌های سنتی عمدتاً کارکرده است که هر هفته در محل دفتر مرکزی شرکت سهامی فرش ایران به صورت حضوری یا به صورت اینترنتی در پلتفرم طراحی شده برگزار می‌شود. در این بخش به امور اجرایی مربوط به حراج اشاره شده است.

حراج فرش

حراج: به معنی عرضه آزاد فرش دستباف به منظور فروش به بالاترین پیشنهاد از قیمت پایه به صورت حضوری یا اینترنتی است.

حراج حضوری: به معنی عرضه فرش دستباف به صورت فیزیکی در محل و ساعت از پیش تعیین شده است.

حراج اینترنتی: به معنی عرضه فرش دستباف به صورت مجازی در پلتفرم آنلاین طراحی شده در نشانی  auction.irancarpet.ir  است.

شرکت فرش: به معنی شرکت سهامی فرش ایران به شماره ثبت ۵۱۰ است که مسئولیت برگزاری حراج را دارد.

مالک: به معنی شخصی است که فرش را برای فروش در سالن حراج یا پلتفرم حراج آنلاین در اختیار شرکت فرش قرار می‌دهد

خریدار: به معنی فردی است که در سالن حراج یا وب سایت حراج به نشانی auction.irancarpet.ir  خودش یا نماینده‌اش حاضر شده و در زمان عرضه فرش پیشنهاد خود را ارائه می‌کند و بالاتر از او کسی پیشنهادی ارائه نمی‌کند.

شرکت کننده: به معنی فردی است که در حراج حضوری یا اینترنتی حاضر است و ممکن است پیشنهاد ثبت کند اما لزوما برنده حراج نباشد.

قیمت پایه: به معنی قیمت کف پیشنهادی کارشناسان شرکت فرش برای دستبافته ارائه شده به حراج است.

کیف پول: در حراج اینترنتی متقاضی برای ثبت پیشنهاد قیمت باید کیف پول تعبیه شده در پلتفرم حراج اینترنتی را حداقل تا ۱۰ درصد قیمت پیشنهادی شارژ کند. به این معنی که خریدار اگر کیف پول خود را یک میلیون تومان شارژ کند می‌تواند تا سقف ۱۰ میلیون تومان در حراج پیشنهاد ثبت کند.

روز کاری: به معنی روزهای شنبه، یک شنبه، دوشنبه، سه شنبه، چهارشنبه به جز ایام تعطیل رسمی است. ۱۵ روز ابتدای سال شمسی به عنوان روز کاری محاسبه نمی شود.

چوب زدن: به معنی افزایش قیمت فرش در حراج حضوری و اینترنتی طبق الگوی مندرج در بند ۱۲ امور اجرایی مربوط به مالکان فرش است که با اعلام خریدار توسط مجری حراج یا پلتفرم حراج اینترنتی اعلام یا ثبت می‌شود.

مالکان فرش‌ها برای عرضه فرش به حراج ضروری است به موارد زیر توجه کنند:

۱) همه فرش‌های عرضه شده باید دستباف باشد

۲)از نظر شرکت فرش، ارائه کننده فرش به عنوان مالک فرش شناخته خواهد شد و مسئولیت هر نوع ادعای مالکیت از سوی شخص یا اشخاص دیگری به عهده ارائه کننده فرش است و مسئولیتی متوجه شرکت فرش نیست.

۳)ارزیابی فرش‌ها فقط به صورت حضوری توسط کارشناسان شرکت فرش انجام می‌شود

۴)قیمت گذاری فرش‌ها فقط توسط کارشناسان شرکت فرش انجام می‌شود و این قیمت گذاری پس از تایید مالک فرش مورد تایید حراج به عنوان قیمت پایه است و سایر قیمت‌گذاری‌ها و ارزیابی‌ها ملاک عمل حراج نیست.

۵)قیمت کارشناسی اعلام شده به عنوان قیمت پایه (حداقل قیمت ممکن) است و به عنوان قیمت نهایی فرش نیست.

۶)مالک فرش باید به صورت کتبی نتیجه ارزیابی و قیمت‌ پایه را تایید کند تا فرش امکان عرضه در سالن حراج را داشته باشد.

تبصره: در صورتی که فرش به صورت غیر حضوری ارسال شود، تصویر فرم قیمت کارشناسی برای مالک فرش از طریق ایمیل (irancarpetc@gmail.com) یا پیام رسان واتساپ با شماره ۰۹۱۲۱۲۱۲۷۰۰ برای مالک فرش ارسال می‌شود و مالک فرش ضمن بررسی و تایید تصویر فرم کارشناسی، قیمت را با امضا و تاریخ از روش‌های ذکر شده برای شرکت فرش ارسال می‌کند و این تاییدیه به منزله تایید قیمت کارشناسی و تمامی مفاد این آیین نامه است.

۷)در فرم تایید قیمتِ پایه مالک فرش اطلاعات حساب برای انجام تسویه حساب را ثبت می‌کند و انجام تسویه حساب صرفا به آن شماره حساب انجام خواهد شد.

تبصره: در مواردی که مالک فرش، به صورت غیرحضوری فرش را ارسال می‌کند می‌تواند اطلاعات حساب را به روشی که در «بند ۶ امور اجرایی مربوط به مالکان فرش» توضیح داده شد، برای شرکت فرش ارسال کند.

۸)در صورتی که قیمت پایه اعلامی مورد تایید مالک فرش نباشد فرش به سالن حراج عرضه نخواهد شد و شرکت فرش این حق را از خود سلب می‌کند.

۹)هزینه حمل و نقل فرش‌ها به سالن حراج به عهده مالک فرش است.

۱۰)در صورتی که مالک فرش قیمت پایه اعلامی از سوی کارشناسان شرکت فرش را تایید کند پس از برگزاری حراج حق اعتراض در مورد قیمت فروخته شده را از خود سلب می‌کند.

۱۱)فرش پس از عرضه در حراج حضوری و اینترنتی مطابق الگوی زیر و بسته به قیمت پایه اصطلاحاً چوب می‌خورد تا به بالاترین پیشنهاد فروخته شود.

از ۱ میلیون تا ۱۰ میلیون تومان: هر چوب ۲۰۰ هزار تومان

از ۱۰ میلیون تا ۲۰ میلیون تومان: هر چوب ۵۰۰ هزار تومان

از ۲۰ میلیون تا ۳۹ میلیون تومان: هر چوب ۱ میلیون تومان

از ۴۰ میلیون تا ۷۹ میلیون تومان: هر چوب ۲ میلیون تومان

۸۰ میلیون به بالا: هر چوب ۵ میلیون تومان

تبصره: الگوی عرضه فرش در حراج هر سال در صورت ضرورت بازبینی و ضمن ابلاغ به مدیر حراج در این آیین نامه اصلاح می‌شود.

۱۲)فرش عرضه شده در حراج به بالاترین پیشنهاد از قیمت پایه فروخته خواهد شد.

۱۳)کارمزد شرکت فرش ۱۰ درصد از قیمت نهایی فرش فروخته شده است.

۱۴)شرکت فرش پس از تسویه حسابِ خریدار حداکثر پس از ۷ روز کاری مبلغ فروخته شده را با کسر ۱۰ درصد کارمزد به شماره حساب اعلامی مالک فرش واریز می‌کند.

۱۵)در حراج حضوری شرکت فرش ملزم به ارائه علنی فرش در سالن حراج است و مجاز به فروش فرش جز حراج حضوری مگر با موافقت کتبی مالک فرش نیست.

۱۶)در حراج اینترنتی شرکت فرش ملزم به ارائه عمومی فرش در پلتفرم تعریف شده است و مجاز به فروش فرش جز ارائه عمومی در پلتفرم اعلام شده مگر با موافقت کتبی مالک فرش نیست.

۱۷)مالک فرش باید در زمان تایید فرم ارزیابی یکی از انواع عرضه فرش در حراج (حضوری یا اینترنتی) را مشخص کند.

۱۸)در صورتی که خریدار فرش در حراج از خرید خود انصراف دهد شرکت فرش با هماهنگی مالک فرش نسبت به عرضه مجدد آن در حراج یا استرداد فرش تصمیم گیری می‌کند.

۱۹)مالک فرش در زمان عرضه فرش در سالن حراج نمی‌تواند روی فرش خودش پیشنهاد قیمت کند.

۲۰)انصراف از عرضه فرش در سالن حراج توسط مالک فرش تا قبل از عرضه در سالن حراج حضوری امکان پذیر خواهد بود.

۲۱)در حراج اینترنتی تا قبل از انجام عکاسی از فرش مالک می‌تواند از عرضه فرش انصراف دهد و پس از عکاسی در صورت انصراف ۱۰ درصد قیمت پایه فرش به عنوان جریمه از مالک اخذ می‌شود و پس از آن امکان ترخیص فرش را خواهد داشت.

۲۲)قیمت کارشناسی فرش‌هایی که در هر نوبت از حراج عرضه می‌شود نباید کمتر از ۱۰ میلیون ریال باشد.

خریداران فرش‌ها برای خرید از حراج فرش ضروری است به موارد زیر حتما توجه کنند

۱)شرکت در حراج حضوری و اینترنتی برای عموم علاقمندان آزاد است و محدودیتی برای مشارکت در حراج وجود ندارد.

۲)شرکت در حراج اینترنتی فقط با ثبت نام قبلی و شارژ کیف پول برای ارائه پیشنهاد ممکن است.

۳)شرکت فرش زمان عرضه فرش در حراج سعی می‌کند اطلاعات اولیه مربوط به هر فرش اعم از مشخصات و عیوب آن فرش را به خریداران اعلام کند اما با این حال مسئولیت بررسی سلامت تمامی فرش‌های عرضه شده در حراج با خریداران است و شرکت فرش پس از ثبت پیشنهاد و برنده شدن خریدار مسئولیتی در مورد معیوب بودن فرش ندارد.

۴)روز، ساعت و محل برگزاری حراج حضوری و لینک حراج اینترنتی از طریق کانال‌های اطلاع رسانی مرتبط با شرکت فرش به علاقمندان اعلام می‌شود و شرکت فرش مسئولیتی در مقابل سایر رویدادهایی که با این عنوان برگزار می‌شود ندارد.

۵)شرکت کنندگانی که برای اولین بار می‌خواهند اقدام به خرید فرش در حراج حضوری نمایند می‌توانند پیش از حراج به باجه مشتریان مراجعه و اطلاعات خود را ثبت کنند و کد مشتری دریافت نمایند. خریداران اینترنتی می‌توانند پیش از شروع حراج در پلتفرم طراحی شده ثبت نام کنند و کیف پول خود را شارژ کنند.

۶)خریداران در حراج حضوری برای اعلام پیشنهاد کافی است تا قبل از پایان اعلام مجری حراج، دست خود را بالا ببرند تا به صورت خودکار فرش به نفع آن‌ها یک نوبت چوب بخورد. مجری حراج در سه شماره (۱، ۲، ۳) آخرین قیمت پیشنهادی را اعلام می‌کند و پس از آن قیمت بالاتری را نمی‌خواند. لذا هر کدام از خریداران برای اعلام پیشنهاد بالاتر باید تا قبل از سومین اعلام مجریِ حراج پیشنهاد خود را اعلام کنند. الگوی چوب خوردن فرش عرضه شده مطابق بند ۱۱ امور اجرایی مربوط به مالکان فرش است.

۷)خریداران در حراج حضوری بلافاصله پس از اعلام نهایی فروش فرش در سالن حراج باید به قسمت فاکتور نویسی مراجعه کنند و حداقل ۱۰ درصد مبلغ نهایی فرش را به حساب شرکت فرش از طریق دستگاه کارتخوان واریز کنند.

۸)در صورتی که خریدار در یک نوبت از حراج حضوری نسبت به تسویه حداقل ۱۰ درصد مبلغ نهایی فرش اقدام نکند مجری حراج در فرش‌های بعدی قیمت اعلامی آن خریدار را نمی‌خواند تا مادامی که نسبت به واریز حداقل ۱۰ درصد مبلغ فرش‌های خریداری شده اقدام و ضوابط این آیین نامه را رعایت نماید.

۹)خریداران در حراج اینترنتی برای اعلام پیشنهاد باید پس از ثبت نام و شارژ کیف پول تا حداقل یک دهم قیمت اعلامی، پیش از تمام شدن زمان مربوط به عرضه آن فرش پیشنهاد خود را ثبت کنند.

۱۰)در صورت برنده نشدن در حراج اینترنتی مبلغ کیف پول از زمان ثبت درخواستِ استرداد وجه حداکثر ۳ روز کاری قابل برگشت به حساب مشارکت کننده در حراج است.

۱۱)خریداران فرش در حراج حضوری و اینترنتی تا ۱۴ روز از زمان حراج فرصت تسویه حساب کامل دارند. در صورتی که در این بازه زمانی خریدار اقدام به ترخیص فرش نکند شرکت فرش ۱۰ درصد مبلغ کل فرش را به نفع خود مصادره می‌کند و خریدار هر گونه ادعا در مورد مالکیت فرش را از خود سلب می‌کند. در این شرایط شرکت فرش با توافق مالک فرش نسبت به استرداد فرش به ایشان یا عرضه مجدد فرش در حراج تصمیم گیری می‌کند.

۱۲)فرش پس از تسویه حساب کامل قابل ترخیص است. در صورتی که خریدار چک ارائه کند پس از وصول مبلغ چک، فرش امکان ترخیص دارد.

۱۳)در صورتی که خریدار چک ارائه کند زمان سر رسید چک نباید بیشتر از ۱۲ روز از تاریخ برگزاری حراج باشد.

۱۴)هزینه ارسال فرش در حراج حضوری و اینترنتی به عهده خریدار است که بسته به محل ارسال و نوع ارسال (به انتخاب خریدار) محاسبه و به خریدار اعلام و به مبلغ نهایی فرش اضافه می‌شود.

۱۵)شرکت فرش در ارسال فرش‌ها دقت کافی را انجام می‌دهد لیکن عواقب ناشی از حمل و نقل نامناسب در فرایند ارسال و تحویل فرش به عهده شرکت حمل و نقل و خریدار است و مسئولیتی متوجه شرکت فرش نیست.

۱۶)مسئولیت برگزاری حراج اینترنتی جز نشانی اعلام شده (auction.irancarpet.ir  ) به عهده شرکت فرش نیست.

۱۷)شرکت فرش اطلاعات شرکت کنندگان، خریداران و فروشندگان را محرمانه نزد خود نگه می‌دارد و در حفظ و نگهداری این اطلاعات کمال دقت را دارد.

  • شرکت در حراج (حضوری و اینترنتی) به معنی تایید و پذیرش تمامی بخش‌ها و مفاد مندرج در این آیین‌نامه است.
  • شرکت فرش هر نوع تغییر در این آیین‌نامه را در وب سایت خود منتشر می‌کند و آخرین نسخه منتشر شده آن در نشانی irancarpet.ir/auction ملاک عمل است.
  • در صورت بروز اختلاف سعی بر حل و فصل مشکل در شرکت فرش است اما چنانچه مشکل قابل حل نباشد از طریق مجاری قانونی بر اساس این آیین‌نامه موضوع قابل پیگیری است.
  • این آیین نامه در چهار بخش و ۳۹ بند در جلسه شماره ۳۴ کمیته بازرگانی شرکت فرش در تاریخ ۲۲ فروردین ۱۴۰۱ به تصویب رسید.

شاخص دوازدهمین جلسه حراج فرش دستباف کار کرده سال ۱۴۰۳-شرکت فرش ایران
| درخشش قالی کاشان با رشد چهار برابری از قیمت پایه

رشد ۳۰۰ درصدی قالی کاشان در حراج دوازدهم

در دوازدهمین جلسه حراج فرش‌های دستباف کار کرده، ۴۳۸ مترمربع فرش در ۸۱ نوبت عرضه شد. از مجموع فرش‌های عرضه شده، ۵۸ تخته فرش به بالاترین پیشنهادها فروخته شدند و رکورد قیمت پایه به یک تخته قالی تبریز رسید.

مراحل خرید فرش از حراج

حراج فرش!

یک رویداد شگفت انگیز در حوزه فرش دستباف

حراج هفتگی فرش دستباف عصر هر دوشنبه در محل فروشگاه مرکزی شرکت فرش ایران برگزار می شود. در حراج میتوانید فرش بخرید، بفروشید، ببینید و لذت ببرید! شرکت در حراج برای عموم علاقمندان آزاد است و محدودیتی وجود ندارد. اگر مایل هستید در یک رویداد هیجان انگیز فرش شرکت کنید قطعا پیشنهاد می کنیم حداقل یکبار حراج فرش را از نزدیک ببینید. در حراج هفتگی شرکت سهامی فرش ایران انواع فرش‌ها با تنوع ابعاد، سبک، قیمت، قدمت و کیفیت ارائه می شود که برخی نمونه‌های آن مطمئنیم شما را شگفت زده میکند.

دوشنبه‌ها را در شرکت سهامی فرش ایران بمانید