اخبار فرش ۲۰ بهمن ۱۳۹۸

عبدالله بهرامی در گفت وگو با تسنیم

بی مهری به هنر صنعت فرش دستباف ادامه دارد

مدیرعامل اتحادیه سراسری تعاونی‌های تولیدکنندگان فرش دستباف شهری و عشایری ایران با اشاره به وضع موجود فرش دستباف گفت: مالیات بر ارزش افزوده و قطع بیمه ریشه هنر-صنعت فرش دستباف را خشکانده است.

به گزارش روابط عمومی شرکت سهامی فرش ایران به نقل از تسنیم مدیرعامل اتحادیه سراسری تعاونی های فرش دستباف ایران با اشاره به اینکه بی تدبیری‌ها به اثرگذاری تحریم‌ها بر هنر-صنعت فرش ایران کمک کرده است گفت: با قطع بیمه تأمین اجتماعی و مالیات بر ارزش افزوده ریشه هنر-صنعت فرش خشکانده شده است.

عبدالله بهرامی با اشاره به اینکه تحریم های داخلی فرش دستباف را نابود کرده است نه تحریم‌های ترامپ مستکبر گفت: فرش دستباف تمام شاخص‌های سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی را از جمله انعطاف پذیری، فرصت سازی، مولد، درون زا، پیشرو و برون‌گرا بودن را دارد و جمعیتی چند میلیون نفری از آن ارتزاق کرده و پرچم دوم ایران محسوب می شود.

وی با اشاره به بی مهری به هنر-صنعت فرش دستباف گفت: این هنر-صنعت موهبتی است که خداوند به ایرانیان عطا فرموده اما به مدد و ناسپاسی برخی مسئولین امر امروزه این تنها صنعت بومی سازی کشور حال و هوای خوبی در تولید و صادرات ندارد. چندین سال است که به نظر می رسد عده‌ای عمداً یا از روی ناآگاهی عزمشان را جزم کرده اند که ریشه صنعت فرش دستباف را بخشکانند که با قطع بیمه تأمین اجتماعی قالیبافان شروع شده و با قانون مالیات بر ارزش افزوده به این کالای فاخر ادامه و در نهایت همزمان با تحریم دولت مستکبر آمریکا برای فرش ایران دریک حرکت غیر مسئولانه فرش دستباف را ملزم به پیمان سپاری و تعهد ارزی نمودند.

مدیرعامل اتحادیه سراسری تعاونی های تولیدکنندگان فرش دستباف شهری و عشایری ایران اظهار داشت: چرا باید در ۸ماهه سال ۱۳۹۸ به میزان ۱۰ درصد سال گذشته صادرات داشته باشیم؟! حال بماند که برای حمایت و توسعه این کالای صد در صد اشتغالزا و ارز آور حمایت انجام نگرفت در حالی که بنا به گفته مسئولان امر حدود ۱۱هزار میلیارد تومان تسهیلات کم بهره از محل صندوق توسعه ملی در دوسال گذشته پرداخت شده است.

وی افزود: بنابه فرموده چون صادرات فرش کاهش یافته لذا برای حوزه فرش تسهیلات در نظر گرفته نمی‌شود و تولیدکنندگان به ناچار باید از تسهیلات ۲۴ درصد برای فعالیت خود استفاده نمایند. لازم است مسئولان امر بندانند علت کاهش صادرات فرش ایران، بخش کمی ناشی از تحریم‌های خارجی است و بخش اعظم آن به علت سیاست‌ها و مصوبات غلط و خلق الساعه مدیران تصمیم گیر داخلی ایجاد شده است و حالا که به مدد این سیاست‌های غلط وضعیت تولید و صادرات فرش دستباف مطلوب نیست به راحتی توجیه پذیری اقتصادی این کالای فاخر را زیر سوال می‌برید.

عبدالله بهرامی بیان کرد: تولید و صادرات فرش دستباف تمام شاخص‌های سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی را دارد که معظم له به تمام دستگاه‌ها ابلاغ نموده است و کسانی که با بی تدبیری خود تیشه به ریشه این هنر-صنعت می‌زنند باید جوابگو و حتی دادگاهی شوند. وقتی اتاق‌های فکر دولت غاصب آمریکا، فرش ایران را هم وزن توانمندی موشک ایران تحریم می‌کند این حاکی از قدرت و جایگاه فرش دستباف از لحاظ اقتصادی و امنیت اجتماعی آن است ولی متأسفانه هنوز تصمیم گیران و مسئولان امر جایگاه والای این هنر صنعت را ندانسته و با بی تدبیری خود زمینه‌های اثر گذاری بیشتر تحریم‌های دشمن را مهیا می‌کنند.


کلمات کلیدی:

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *