حراج 1 نوامبر 2022

از میان 130 تخته فرش عرضه شده

فرش ماهی شیراز رکورددار حراج بیست و ششم

بیست و ششمین جلسه حراج فرش دستباف کارکرده با عرضه 297 مترمربع انواع دستبافته‌های سنتی نهم آبان 1401 برگزار شد. در این جلسه 71 تخته فرش به بالاترین پیشنهادها فروخته شدند.

کلمات کلیدی:


در حراج بیست و ششم چه گذشت؟

حراج بیست و ششم در 55 نوبت و با عرضه 130 تخته فرش به مساحت 297 مترمربع برگزار شد. فرش‌های عرضه شده در 26 نوبت (71 تخته – 156 مترمربع) به بالاترین پیشنهادهای از قیمت پایه فروخته شدند. اما فرش‌های عرضه شده در 29 نوبت (59 تخته – 141 مترمربع) مشتری‌ای نداشتند و به انبار حراج بازگشتند.

در این جلسه فرش‌های فروخته شده به صورت میانگین 34درصد رشد از قیمت پایه داشتند. همچنین در 6 نوبت فرش‌های عرضه شده به بیش از دوبرابر قیمت پایه فروخته شدند.

برترین‌های حراج بیست و ششم

عنوان بیشترین رشد از قیمت پایه در نوبت 40 حراج بیست و ششم رقم خورد. جایی که یک فرش طرح ماهی شیراز به مساحت 3.84 مترمربع با قیمت پایه یک میلیون و 800 هزارتومان به سالن حراج آمد و با رشد بیش از 2.5 برابر به قیمت 4 میلیون و 900 هزارتومان فروخته شد.


0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *